Μία σημαντική συνεργασία της Λαλίτσα Αμκε και της Route maps.

Η Λαλίτσα στηρίζει ελληνικές οικογενειακές επιχειρήσεις που προάγουν τη Συνεργία στο περιβάλλον, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό. Επιπλέον στηρίζει προσπάθειες που συνδυάζουν την επιχειρηματικότητα με την διάθεση προσφοράς αλλά και τις καλές πρακτικές στο επιχειρείν. Ας ακούσουμε λοιπόν πως περιγράφουν στην ROUTE οι ίδιοι την ομάδα και την δράση τους: Η ROUTE είναι μία νέα χαρτογραφική εταιρία με αντικείμενο τη δημιουργία και παραγωγή έντυπων και ηλεκτρονικών χαρτών.

Η σύσταση της εταιρίας προέκυψε από το πάθος μας για τη φύση και το μεράκι μας να τη χαρτογραφούμε!

Η επιτόπια έρευνα, η ακρίβεια, η πληρότητα των δεδομένων και οι εύχρηστες διαδικτυακές εφαρμογές είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που τη διακρίνουν. Η διαδικασία της δημιουργίας των χαρτών ROUTE αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόκληση! Ορίζουμε την περιοχή μελέτης, ετοιμάζουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό και φεύγουμε για εξερεύνηση.

Με GPS υψηλής ακρίβειας καταγράφουμε όλα τα δεδομένα που είναι χρήσιμα για τον επισκέπτη.

Η επεξεργασία των δεδομένων πραγματοποιείται με ανοιχτό λογισμικό GIS (Geographic Information System) και συγκεκριμένη μεθοδολογία, ώστε να έχουμε έναν χάρτη μέγιστης ακρίβειας και υψηλής αισθητικής.

Η ROUTE maps αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που θέτουν υψηλούς στόχους και επιδιώκουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με νέες ιδέες, τεχνογνωσία και γεμάτοι ενέργεια είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε χάρτες ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες που έχουν προορισμό το ανεξερεύνητο !

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο